сряда, 23 юли 2014 г.

Ланс Едуард Гундерсон



На 17. 01. 2013г., след продължително мълчание, Ланс Едуард Гундерсон, по- известен като Ланс Армстронг, призна в интервю по американската телевизия основателността на отправените срещу него обвинения, като единствено отрече, че е вземал наркотици след 2005 г, за което поради грешката на седмия знак след запетаята във времево- пространствения континиуум се превърна в един от малцината приживе свързани с работен договор със Смъртта. Ланс премина през кратко обучение и започна в офиса на Югоизточния клон на компанията. Целта на заниманията му бе да препраща кратките сънища и смс-те до сърцето, с които хората се подготвяха за следващите етапи от обиколката. Ланс много хареса новата си работа и я изпълняваше съвестно.

На 06. 03. 2014г, 29-годишният холандски колоездач Мартен Де Йонг сънува самолет, който напуска орбитата на планетата Земя, за да се отправи към друго съзвездие. На следващия ден Йонг отменя резервацията си за полет МН370 на Малайзийските авиолинии.

На 16. 07. 2014г, същият Мартин Де Йонг усети внезапно пробождане, като със спринцовка в областта на сърцето си и побърза да отмени онлайн резервацията за полет МХ17 на Малайзийските авиолинии.

На 18. 07. 2014г, сутринта, Ланс Едуард Гундерсон установи, че паролата на работния му компютър е сменена, видя картичката с усмихнатата Смърт от голф игрището на Андромеда и побърза да събере малкото вещи в раницата си. До офиса стигаше с велосипеда, с който бе спечелил последния "Тур".

Няма коментари:

Публикуване на коментар