петък, 19 февруари 2016 г.

Шум, т(в)рясък, в/тик

Трите вида тишина- моята, твоята и тишината




След продължилите с години събеседвания, притчи и напътствия от страна на вярващи, физици и философи, някои допуснаха, че Бог е журналист, писател, или по-лошо- Поетът, пушач и веган, който си позволява, макар и рядко, да се напие. Освен това е разведен от хиляди години, с едно дете, което е подхвърлено на хората, защото майката често се губи.



Трите щастливи месеца съжителствуване между талантливата потреса Ама Надали с крайно десните леви убеждения и безнадеждния антисоциален бунтар и псевдолингвист- Адано П. С., излизаха през носа на пинчера Свирепий. Череп, на глезено, губещ се в подсъзнанието си- трисекунден полет от прозореца след поредно вулканично (наркотично) изригване на по-свирепите от него създания- се криеше под пейка в Южния парк и скимтеше тактично по самодейката на бабите певачки с руско-полско-виетнамски произход..




На този ден, както и на всеки друг ден пробожий, Църквата на Спагетеното чудовище почита Св. Емпатия. Днес празнуващие са хора с имена: Патка, Паток, Патенце, Пати, Гъска, Гъсок, Съчувствие, Еманация, Емапнципация. Дама Статия, Вале Каро, Тройка Купа и Леля Пенка от 3-ти микрорайон и нейните 179 котки. И да почерпят с паста.

Няма коментари:

Публикуване на коментар